Select Page

Senior Oracle Database Administrator

Word deel van Quistor en ervaar een open, internationale werkomgeving waarin je je vanaf de eerste dag thuis zult voelen. Wij geloven dat de kracht van ons bedrijf afhangt van de toewijding en verantwoordelijkheid die elke Quistor-medewerker bijdraagt.

Omdat we snel groeien, zijn we op zoek naar een toegewijde Senior Oracle Database Administrator. Het belangrijkste doel is om te helpen bij databasegerelateerde ondersteunende diensten, te assisteren bij klantrapportage en documentatie, en deel te nemen aan de uitvoering van wijzigingsverzoeken. De ideale kandidaat kan worden geclassificeerd als een proactief persoon die graag in teams werkt en bereid is om continu te leren. We hebben een internationaal trainingsprogramma en inductiecursus klaarstaan voor jou.

De Senior Database Administrator zal nauw samenwerken met onze leveringscentra in Nederland, Spanje en Tsjechië en op afstand ondersteuning bieden aan onze wereldwijd opererende klanten.

Vereiste kwalificaties en ervaring
 • Je bent vloeiend in het Engels en bij voorkeur in de Spaanse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van extra vreemde talen (zoals Frans, Tsjechisch of Duits) is zeker een voordeel.
 • Je hebt bewezen ervaring in het beheren van complexe Oracle-databases. Je hebt kennis van back-up- en herstelprocedures, evenals van de SQL-taal en databaseconfiguratie.
 • Daarnaast heb je kennis van prestatietuning van databases, werk je met en configureer je oplossingen voor hoge beschikbaarheid en heb je een pragmatische aanpak bij het oplossen van databaseproblemen.
 • Ervaring met Oracle ExaData en OCI Cloud wordt gewaardeerd, evenals diepgaande kennis van Linux/UNIX/AIX-configuraties.
 • Vaardigheden in SQL Server-beheer zijn een pluspunt.
 • Je hebt uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent gewend om te werken volgens procedures en beleid en rapporteert duidelijk en nauwkeurig.
 • Je bent bestand tegen stress, zelfgemotiveerd, flexibel, leergierig, een harde werker en nauwkeurig.
Waarom bij ons aansluiten?

Quistor is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Als je voor Quistor kiest, word je onderdeel van een wereldwijd opererende organisatie met meer dan 20 nationaliteiten die werken voor lokaal en wereldwijd opererende klanten. We willen de echte jij leren kennen en je ondersteunen waar we maar kunnen. Naast onze opportunistische manier van werken kunnen we je ook het volgende bieden:

 • Een grote mate van flexibiliteit om vanuit huis te werken.
 • Mogelijkheden voor training en ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel.
 • Een leuke, snelle en internationale omgeving.
 • Een breed scala aan concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Als je ambitieus, toegewijd en nieuwsgierig bent naar hoe het is om voor de Quistor-familie te werken, stuur ons dan je cv (met al je contactgegevens) en een kort stukje motivatie in het Engels naar jobs@quistor.com, en we nemen contact met je op.