Select Page

Mensen- en Talentenmanager – Nederlandse vestiging

Sluit je aan bij Quistor en dompel jezelf onder in een inclusieve en wereldwijde werkomgeving vanaf dag één. Ons bedrijf gedijt op de toewijding en verantwoordelijkheid van elke Quistorian.

We zoeken een dynamische operationele Mensen- en Talentenmanager gevestigd in ons kantoor in Bergen op Zoom. In deze rol zul je toezicht houden op HR-activiteiten voor medewerkers in Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. Verantwoordelijkheden omvatten onboarding, samenwerking met het internationale People & Talent-team om naleving van de wereldwijde HR-kalender en processen te waarborgen en het bevorderen van sterke verbindingen met ons personeel.

Ideale kandidaten beschikken over sterke organisatorische vaardigheden, begrip van arbeidswetgeving en bekendheid met landelijke regelgeving. Deze rol is geschikt voor iemand met 2+ jaar ervaring in HR, een passie voor leren en de wens om bij te dragen aan een internationale organisatie die waarde hecht aan een positieve werkomgeving en onze kernwaarden hoog in het vaandel draagt.

Belangrijkste taken:
  • Ondersteuning bieden aan werknemers en managers bij salarisadministratie, arbeidsregistratie en annuleringen (bijv. ziekteverlof…) en HR-procedures, in samenwerking met externe bureaus in de respectievelijke landen.
  • Samenwerken met het hoger management om werknemershandboeken en beleidsregels te implementeren en te verbeteren.
  • Beheren van HR-gegevens en procedures voor personeel in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië in samenwerking met externe bureaus.
  • Deelnemen aan wervingsprocessen, plannen en uitvoeren van sollicitatiegesprekken.
  • Beheren van onboarding-processen voor nieuwe medewerkers.
  • Helpen bij het monitoren van prestatiebeoordelingen van werknemers en afstemmen op de wereldwijde HR-kalender.
Ervaring en Vaardigheden:
  • 1–3 jaar ervaring in HR.
  • Vaardigheid in zowel Engels als Nederlands (mondeling en schriftelijk).
  • Proactief, sterke interpersoonlijke vaardigheden, flexibiliteit en een hands-on mentaliteit.
  • Toewijding aan een cultuur van diversiteit en gelijke kansen.
Waarom kiezen voor Quistor?

Quistor biedt een verrijkende omgeving voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, met een divers team dat meer dan 20 nationaliteiten vertegenwoordigt en werkt voor lokaal en wereldwijd opererende klanten. Geniet van de voordelen van flexibiliteit in thuiswerken, uitgebreide trainingsmogelijkheden en een levendige, internationale sfeer.

Als je toegewijd bent en nieuwsgierig bent naar hoe het is om voor Quistor te werken, stuur dan je cv (met al je contactgegevens) en een korte motivatiebrief naar jobs@quistor.com, en we zullen contact met je opnemen.